Training en events

B-RESONANT biedt zowel theoretische als praktische trainingen aan.

E-learning

Ons online platform wordt continu ontwikkeld. Op dit moment bieden we onze MRI-veiligheidscursussen via ons platform aan. Deze MRI-veiligheidscursus wordt op twee niveaus aangeboden:

Level 1

Op dit niveau krijgen mensen van de schoonmaakdienst, technische dienst, bewaking, spoed, patiëntenvervoer een basisopleiding zodat ze de eigen veiligheid en die van anderen kunnen garanderen.

Level 2

Niveau 2 is specifiek bedoeld voor radiologen en professionelen op het gebied van medische beeldvorming die met het MRI-systeem werken. Zij moeten de veiligheid van de patiënt, andere werknemers en henzelf garanderen.

De opleiding bestaat uit een algemene uitleg over de gevaren. Wij gaan dieper in op de gevaren bij het gebruik van MRI:

Applicatietraining MRI en CT

We geven ook fysieke applicatietrainingen ter plaatse om mensen te begeleiden bij de MRI- en CT-toestellen zelf. Ook hier wordt de opleiding volledig op maat afgestemd op uw behoeften en wensen.

Hybride training

Ook een hybride trainingsvorm is mogelijk. Daarbij leert u de theorie op eigen tempo online via het educatieplatform en komen we die theorie praktisch toelichten bij u ter plaatse. Zo beschikt u over het beste van twee werelden.

Opvolging

We volgen ook personeel op en rapporteren dit aan u. Het personeel krijgt dan elke drie maanden een certificaat. Zo weet u dat ze op de hoogte zijn over onder meer de nieuwste veiligheidsnormen.

Events

B-Resonant engageert zich om evenementen te organiseren voor de wereld van de medische beeldvorming. Aan de hand van unieke samenwerkingen bieden we een platform aan met interessante onderwerpen en de mogelijkheid om te netwerken.    

MRI Safety Symposium 2024

In 2024 organiseren we samen met enkele partners het MRI Safety Symposium. Het onderwerp MRI-veiligheid is een belangrijke prioriteit, toch wordt er veel te weinig over gesproken. Samen met Gorik Buys, Timo De Bondt, Gilles De Moor en Ron Peeters organiseren we daarom dit symposium. Bezoek zeker onze events pagina voor alle informatie!

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken?